SyŲte MTB 7.8.2021
Etusivu   Info   Sarjat   Ilmoittaudu   Reitti   Kuvat   Videot   Majoitus   Osallistujat   Tulokset   Asusteet   Yhteystiedot   ENG 
Syöte MTB Winter
 Front page     Info      Classes        Register           Route       Photos       Videos    Accommodation     Participants         Results        Merchandise         Contact us     In English 
Yhteistyössä

Special Bike

Bike Hotel Concept Iso-SyŲte

Hotelli Iso-SyŲte & Safari

Chimpanzee

Bar & Grill Kauppuri 5 Oy

Digitarvike

Navico Oy

Hotelli Pikku-SyŲte

Fenix

Kotivara

Syöte MTB -asusteet / merchandise

Haluamme tarjota osallistujille korkealaatuisia oheistuotteita leipomatta niitä tapahtuman hintaan. Tällöin jokainen voi itse hankkia niitä sen verran kuin tarvitsee, eikä meidän tarvitse tinkiä laadusta. Tuotteista ei meille juuri katetta jää, mutta jos jotain ylimääräistä viivan alle kertyy, käytetään se tapahtuman kehittämiseen.

Tuotteet voi varata ja maksaa ilmoittautumisen yhteydessä ja noutaa tapahtumakansliasta sen aukioloaikoina 2.8. - 3.8.2018. Asusteita tilataan muutamia ylimääräisiä kappaleita myyntiin myös itse tapahtumaan. Jos haluat tilata esim. useampia paitoja, lähetä sähköpostia osoitteeseen krossikommuuni (ät) gmail.com.

You can order the products when registering for the event. The ordered products can be fetched from the event office on 3rd Aug and 4th Aug 2018 during our opening hours. Should you wish to purchase e.g. several products in addition to your registration order, please email us at krossikommuuni (ät) gmail.com.


Syöte MTB -T-paita / T-shirt

15 €

Southwestin valmistama laadukas paita. Miesten ja naisten mallit. Paidat painetaan paikallisessa oululaisessa pienyrityksessä.

  • Silikonipesty√§ single jerseyt√§
  • Vartalonmy√∂t√§inen slim fit
  • Lykraa kauluksessa
  • Materiaali: 100% kammattu puuvilla
  • 155g/m2
  • Pesuohje: 60°
  • Kokotaulukko / size chartVapaaehtoinen reittien ylläpidon avustus /
Voluntary route maintenance support

5 / 10 / 20 €

Vapaaehtoinen avustus Syötteen alueen maastopyöräilyreittien kehitystyöhön. Metsähallitus ylläpitää osaa reiteistä, mutta osa alueen reiteistä kulkee yksityisillä mailla eivätkä ne ole retkeilyreittejä. Avustuksesi käytetään lyhentämättömänä reittien kehittämiseen ja uusien reittien toteuttamisen.

Yhteistyössä

PyŲrš-Suvala

TREK bicycles

SyŲtteen kansallispuisto

SyŲtteen Eršpalvelut

Pudasjšrven Urheilijat

Evoc

Fillari-lehti

Autori

Bioracer

PŲrhŲ - Vuodesta 1956

© Krossikommuuni ry 2012-2018