Syöte MTB 6.8.2016
Etusivu    Info    Sarjat    Ilmoittaudu    Reitti    Kuvat    Videot    Majoitus    Osallistujat    Tulokset    Asusteet    Yhteystiedot    In English  
Syöte MTB Winter 23.3.2019
 Front page       Info         Classes          Register            Route          Photos         Videos          FAQ         Accommodation           Participants          Results            Merchandise          Contact us          In English      
Yhteistyössä

Special Bike

Bike Hotel Concept Iso-Syöte

Hotelli Iso-Syöte & Safari

Chimpanzee

Bar & Grill Kauppuri 5 Oy

Digitarvike

Navico Oy

Hotelli Pikku-Syöte

Fenix

Kotivara

Syöte MTB -asusteet / merchandise

Haluamme tarjota osallistujille korkealaatuisia oheistuotteita leipomatta niitä tapahtuman hintaan. Tällöin jokainen voi itse hankkia niitä sen verran kuin tarvitsee, eikä meidän tarvitse tinkiä laadusta. Tuotteista ei meille juuri katetta jää, mutta jos jotain ylimääräistä viivan alle kertyy, käytetään se tapahtuman kehittämiseen.

Tuotteet voi varata ja maksaa ilmoittautumisen yhteydessä ja noutaa tapahtumakansliasta sen aukioloaikoina 2.8. - 3.8.2018. Asusteita tilataan muutamia ylimääräisiä kappaleita myyntiin myös itse tapahtumaan. Jos haluat tilata esim. useampia paitoja, lähetä sähköpostia osoitteeseen krossikommuuni (ät) gmail.com.

You can order the products when registering for the event. The ordered products can be fetched from the event office on 3rd Aug and 4th Aug 2018 during our opening hours. Should you wish to purchase e.g. several products in addition to your registration order, please email us at krossikommuuni (ät) gmail.com.


Syöte MTB -T-paita / T-shirt

15 €

Southwestin valmistama laadukas paita. Miesten ja naisten mallit. Paidat painetaan paikallisessa oululaisessa pienyrityksessä.

  • Silikonipestyä single jerseytä
  • Vartalonmyötäinen slim fit
  • Lykraa kauluksessa
  • Materiaali: 100% kammattu puuvilla
  • 155g/m2
  • Pesuohje: 60°
  • Kokotaulukko / size chartVapaaehtoinen reittien ylläpidon avustus /
Voluntary route maintenance support

5 / 10 / 20 €

Vapaaehtoinen avustus Syötteen alueen maastopyöräilyreittien kehitystyöhön. Metsähallitus ylläpitää osaa reiteistä, mutta osa alueen reiteistä kulkee yksityisillä mailla eivätkä ne ole retkeilyreittejä. Avustuksesi käytetään lyhentämättömänä reittien kehittämiseen ja uusien reittien toteuttamisen.

Yhteistyössä

Pyörä-Suvala

TREK bicycles

Syötteen kansallispuisto

Syötteen Eräpalvelut

Pudasjärven Urheilijat

Evoc

Fillari-lehti

Autori

Rush Racing

Pörhö - Vuodesta 1956

© Krossikommuuni ry 2012-2018