Syöte MTB 6.8.2016
Etusivu    Info    Sarjat    Ilmoittaudu    Reitti    Kuvat    Videot    Majoitus    Osallistujat    Tulokset    Asusteet    Yhteystiedot    In English  
Syöte MTB Winter 17.3.2018
 Front page       Info         Classes          Register            Route          Photos         Videos          FAQ         Accommodation           Participants          Results            Merchandise          Contact us          In English      
Yhteistyössä

Special Bike

Bar & Grill Kauppuri 5 Oy

Hotelli Iso-Syöte & Safari

Digitarvike

Navico Oy

Syötteen keskusvaraamo

Powerbar

Hotelli Pikku-Syöte

Kylmänen

Syöte Resort

Kotivara

MTB Green Race

Suunnittelukilpailu

Järjestämme suunnittelukilpailun vuoden 2018 t-paitamallista. Kisa on avoin kaikille. Voittaja saa palkinnoksi 2kpl valmiita t-paitoja haluamassaan koossa (S-XL), ilmaisen osallistumisen Syöte MTB 2018 -tapahtumaan sekä tuotepalkinnon. Lisäksi arvomme kaksi osallistumisoikeutta ja kaksi t-paitaa kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken. Lähetä ehdotuksesi meille viimeistään 10.12.2017, Adobe Illustrator -muodossa (.ai, .pdf) osoitteeseen krossikommuuni (ät) gmail.com. Voit lähettää myös useamman ehdotuksen.

Lähettäessäsi ehdotuksen meille, annat meille vapaat oikeudet käyttää sekä muokata ehdotustasi kaikkeen Syöte MTB -tapahtumaan liittyvään toimintaamme, esimerkiksi juuri t-paitojen toteuttamiseen. Voimme myös olla toteuttamatta paitaa voittajaehdotuksen perusteella, mutta palkitsemme voittajan ja jaamme arvontapalkinnot joka tapauksessa. Voimme käyttää kilpailuun lähetettyjä ehdotuksia myös myöhemmin tulevaisuudessa esimerkiksi paitojen toteutukseen.

Olemme perinteisesti käyttäneet mustia paitoja, ja painoväreinä valkoista sekä oranssia (Pantone 021C). Kilpailuun myönnämme muutoin vapaat kädet, mutta SYÖTE MTB -tekstilogon tulisi esiintyä paidassa Hurry Up -fontilla. Värikoodi ei ole pakollinen. Lataa logo tästä. Näkisimme mieluusti hullujakin ehdotuksia :)

Alla malliksi vuosien 2014-2017 t-paidat.

2014
2015
2016
2017


Syöte MTB -asusteet / merchandise

Haluamme tarjota osallistujille korkealaatuisia oheistuotteita leipomatta niitä tapahtuman hintaan. Tällöin jokainen voi itse hankkia niitä sen verran kuin tarvitsee, eikä meidän tarvitse tinkiä laadusta. Tuotteista ei meille juuri katetta jää, mutta jos jotain ylimääräistä viivan alle kertyy, käytetään se tapahtuman kehittämiseen.

Tuotteet voi varata ja maksaa ilmoittautumisen yhteydessä ja noutaa tapahtumakansliasta sen aukioloaikoina 3.8. - 4.8.2018. Asusteita tilataan muutamia ylimääräisiä kappaleita myyntiin myös itse tapahtumaan. Jos haluat tilata esim. useampia paitoja, lähetä sähköpostia osoitteeseen krossikommuuni (ät) gmail.com.

You can order the products when registering for the event. The ordered products can be fetched from the event office on 3rd Aug and 4th Aug 2018 during our opening hours. Should you wish to purchase e.g. several products in addition to your registration order, please email us at krossikommuuni (ät) gmail.com.

Vapaaehtoinen reittien ylläpidon avustus /
Voluntary route maintenance support

5 / 10 / 20 €

Vapaaehtoinen avustus Syötteen alueen maastopyöräilyreittien kehitystyöhön. Metsähallitus ylläpitää osaa reiteistä, mutta osa alueen reiteistä kulkee yksityisillä mailla eivätkä ne ole retkeilyreittejä. Avustuksesi käytetään lyhentämättömänä reittien kehittämiseen ja uusien reittien toteuttamisen.

Yhteistyössä

Pyörä-Suvala

TREK bicycles

Syötteen kansallispuisto

Syötteen Eräpalvelut

Pudasjärven Urheilijat

Evoc

Arctic Superfoods

Fotomylly

Fillari-lehti

Tietomekka

Rush Racing

Fenix

Pörhö - Vuodesta 1956

Marjarannikko

© Krossikommuuni ry 2012-2016